Huis van onze dromen

Corné heeft ons geweldig geholpen met het zoeken en aankopen van ons droomhuis. We dachten dat een vrijstaand huis niet mogelijk was, maar door de goede onderhandelingen van Corné is het toch gelukt. De bijpassende hypotheek werd geheel op maat gemaakt en aangepast op onze wensen. Zelfs de notaris gaf een compliment over de afgesloten hypotheek.

Rob en Ilse (doorstromer)

Er was meer mogelijk dan we dachten

We dachten dat we geen huis konden kopen. Dat had de vorige hypotheekadviseur gezegd. Ik had wel een vast contract, maar mijn vriendin niet. Zij werkt voor een uitzendbureau en had al veel verschillende werkgevers gehad. Waar haal je dan de jaaropgaves van de afgelopen 3 jaren vandaan. Met de hulp van Corné hebben we uiteindelijk alle benodigde jaaropgaves boven water kunnen krijgen en het voormalige huurhuis kunnen kopen. Geweldig toch..   

Roy en Manuela (starter)

Ongelofelijk lage rente

Wat een inventiviteit heeft Corné. We hadden niet verwacht dat een rente van 2,3 % voor 20 jaar vast mogelijk was. Zelfs de notaris was verrast... Bij Argenta in combinatie met de Hypotheek Profijt Spaarrekening was een dergelijke rente mogelijk. Daar heeft Corné ons perfect in geadviseerd.     

Niels en Rik (doorstromer)

De best passende hypotheek

Ik dacht dat ik veel van hypotheken af wist, maar Corné kon mij toch veel nieuwe bruikbare adviezen te geven. Hierdoor kreeg ik de best passende hypotheek met een hele scherpe rente.  

Jordy (starter)

Nooit gedacht toch gelukt

Wat een all round adviseur. Dankzij zijn doorzettingsvermogen en goede kennis van zaken hebben we een mooi huis op de Maaspoort kunnen kopen.

Dirk en Manou (starter)

Blij met onze nieuwe woning

Bedankt voor jouw geduld, uitleg, rust, regelwerk, motivatie en vertrouwen.  

Wij zijn erg blij met onze nieuwe woning.

Melvin en Elise (starter)

Weg uit de huurflat

Na de nodige tegenslagen is het eindelijk gelukt. Dankzij Corné hebben we de sleutel van ons nieuwe huis. Eindelijk weg van de huurflat op 9 hoog.

Wij willen Corné super bedanken voor alles wat hij heeft gedaan.    

Dennis en Anita (starter)

Net getekend bij de notaris

Net de aktes getekend van mijn nieuwe appartement. Nu is het echt van mij....

Corné ontzettend bedankt voor alle hulp. Dankzij jouw ondersteuning heb ik veel dingen niet zelf hoeven doen. Heel relaxed.

Jouw advies heeft mij erg geholpen. Dat had ik nooit zelf gekund.

Michelle (starter)

Naar Vught

Mede dankzij Corné wonen we in Vught. De aankoop liep naar soepel. De hypotheek was snel geregeld. Na een grote verbouwing is ons droomhuis gerealiseerd. Echt geweldig! 

Stephan en Linda (doorstromer)

Geweldige start

Wij dachten dat we geen huis konden kopen, maar Corné heeft het toch voor ons geregeld. De voormalige huurwoning op de Maaspoort is een lotje uit de loterij.  

Wesley en Guanita (starter)

Ons eerste huis!

We zijn zo blij met ons eerste huis. Corné heeft ons goed begeleid ! Hij heeft onze hypotheek en Starterslening perfect geregeld. We hebben zelf bijna niets hoeven doen. Zonder Corné was het ons echt niet gelukt om alles tijdig geregeld te krijgen. Bij een aankoop van een huis met een Starterslening komt veel meer kijken dan we hadden gedacht. Gelukkig hadden we professionele hulp.

Roy en Manon (starter)

Corné Janssen      Chopinlaan 16      5242 HM      Rosmalen      073 - 69 11 2 11      06 - 547 50 4 11

Corné Janssen
Chopinlaan 16
5242 HM
Rosmalen
073 - 69 11 2 11
06 - 547 50 4 11

Webdesign Onlinq